Da ne bodo vedno makaroni

Verjetno je bilo 90% vseh študentskih kosil, ki sem jih kuhal, sestavljenih iz treh glavnih sestavin: piščanec, riž, testenine. Pa cel kup začimb. Ta teden pa sem se odločil (najbrž zato, ker ne nameravam prav več dolgo biti študent), da poskusim vsaj kakšen dan skuhati kaj novega :)

Ponedeljek: nekaj domačega - TROJKA. 

Krompir, fižol in koleraba. Pa seveda ocvirki.



Torek: RIŽOTA Z MORSKIMI SADEŽI. 

Bogomila pa je pripravila še zeleno solato. Mnjam.


Sreda: praznjenje hladilnika. 

Paprika, korenček, paprika, jajca, paprika ... SATARAŽ!



Za sladico: bananin šejk (iz ročno sprešane banane :)).


Četrtek: TORTILJE.


Rok je pripravil še krompir, papaje pa je prehitro zmanjkalo, da bi jo lahko fotkal :)


700g piščanca + cel kup zelenjave: skoraj preveč za pet oseb.

Petek: LIGNJI NA ŽARU (oz. na ponvi).


Mmmm, boljših še nisem jedel v nobeni gostilni! Nekaj sem jih potem napolnil še z nacho sirom in to se je izkazalo za odlično potezo :)

Komentarji

Priljubljene objave