Verjetno je bilo 90% vseh študentskih kosil, ki sem jih kuhal, sestavljenih iz treh glavnih sestavin: piščanec, riž, testenine. Pa cel kup začimb. Ta teden pa sem se odločil (najbrž zato, ker ne nameravam prav več dolgo biti študent), da poskusim vsaj kakšen dan skuhati kaj novega :)
Ponedeljek: nekaj domačega - TROJKA.
|
Krompir, fižol in koleraba. Pa seveda ocvirki. |
Torek: RIŽOTA Z MORSKIMI SADEŽI.
|
Bogomila pa je pripravila še zeleno solato. Mnjam. |
Sreda: praznjenje hladilnika.
|
Paprika, korenček, paprika, jajca, paprika ... SATARAŽ! |
|
Za sladico: bananin šejk (iz ročno sprešane banane :)). |
Četrtek: TORTILJE.
|
Rok je pripravil še krompir, papaje pa je prehitro zmanjkalo, da bi jo lahko fotkal :) |
|
700g piščanca + cel kup zelenjave: skoraj preveč za pet oseb. |
Petek: LIGNJI NA ŽARU (oz. na ponvi).
|
Mmmm, boljših še nisem jedel v nobeni gostilni! Nekaj sem jih potem napolnil še z nacho sirom in to se je izkazalo za odlično potezo :) |
Komentarji
Objavite komentar